WELCOME TO PUROGUSTO

Puro Gusto zet exotisch fruit op de winkelvloer in de schijnwerpers. De verpakking presenteert de producten optimaal en biedt informatie over de bereidingswijzen, voedingswaarden, bewaaradvies en recepten. De informatie op de achterkant van de verpakking wordt verteld in beelden wat taal barrières voorkomt en wordt binnen 8 seconde gelezen. Het exotisch fruit wordt gepresenteerd in een display met een vloeroppervlakte van 60 x 40 cm.

Deze display heeft ruimte voor 16 verschillende soorten exoten en laat tot het laatste product een volle display zien. Bederf van deze over het algemeen niche producten kan tot een minimum worden teruggedrongen omdat het fruit per stuk te bestellen is. Hierdoor wordt volume, omloopsnelheid en een breed assortiment exoten in een betere balans gebracht met de ruimte die het inneemt op de winkelvloer.

 


Puro Gusto is een concept van Roveg Fruit & Vegetables BV uit Waddinxveen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close